Paluzie carrega contra el Govern i els partits: “No ens desarmeu”

"Es discuteix en públic el repartiment d'engrunes. Es deslegitima el referèndum que vam fer, i l'única via que ens ha permès arribar on no havíem arribat mai, la unilateral"

Publicitat

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha acusat el Govern i els dirigents polítics sobiranistes d’haver “desarmat” el moviment independentista de la unilateralitat, que considera que és allò que havia fet avançar el projecte que defensa.

En la seva intervenció per concloure l’acte de la manifestació que ha convocat l’entitat amb motiu de la Diada a la plaça Espanya de Barcelona, ha defensat el que va aconseguir el moviment independentista l’1-O i ha recordat que es va fer sense permís de l’Estat.

“Veiem que, dos anys després, no només no hem avançat, sinó que fan alguns passos enrere. Es discuteix en públic el repartiment d’engrunes. Es deslegitima el referèndum que vam fer, i l’única via que ens ha permès arribar on no havíem arribat mai, la unilateral, es desarma dia a dia. Als nostres dirigents us demanem que no ens desarmeu”, ha clamat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca