Dilluns 23 Setembre, 2019

Maragall expressa a Colau la seva voluntat d’aprovar uns pressupostos “valents i progressistes”

En aquest sentit, ha demanat que els pressupostos s'orientin cap a la lluita contra les desigualtats

El líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, demana a l’alcaldessa, Ada Colau, una programació pressupostària per a tot el mandat i ha expressat que els republicans faran tot el possible perquè la ciutat tingui uns comptes “valents i progressistes”

“Farem tot el possible perquè Barcelona tingui els millors pressupostos, dirigits a millorar la prosperitat compartida i sostenible, sense que això sigui un xec en blanc”, ha dit en un article publicat aquest dilluns a ‘La Vanguardia’, que ha firmat també el regidor d’ERC i economista Jordi Castellana.

Asseguren que l’Ajuntament és un “petit estat” que ha d’encarar desafiaments com l’equitat i el creixement sostenible, així com defensar els drets i llibertats i comprometre’s contra la repressió i les injustícies, i ha recordat que els pressupostos són l’expressió de la seva concepció política.

Els republicans assenyalen que s’han d’ajustar els ingressos amb la pujada dels impostos, com en el cas del turisme i de l’ús intensiu de l’espai públic per part de plataformes tecnològiques, i que també s’han de revisar les despeses, i verificar-ne la seva eficiència social i econòmica.

En aquest sentit, ha demanat que els pressupostos s’orientin cap a la lluita contra les desigualtats –com l’habitatge–, l’augment del poder adquisitiu de les classes treballadores, la lluita contra el canvi climàtic i la millora dels serveis públics, com la seguretat.

“En l’anterior mandat, per exemple, la despesa corrent va augmentar a costa de la inversió; és a dir, l’avui va fer oblidar el demà. L’habitatge és la il·lustració potent”, i també ha assegurat que el Govern municipal va menysprear la mobilització d’inversió privada en projectes d’interès general.

5,224FansM'agrada
944SeguidorsSeguir
15,485SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca