Divendres 28 Febrer, 2020

Fira Tàrrega tanca amb un 93% d’ocupació en espectacles de pagament i 60 sessions esgotades

La fira va arrencar amb la conversa entre el filòsof Xavier Antich i la coreògrafa i directora del Mercat de les Flors Àngels Margarit

La 39 edició de Fira Tàrrega ha tancat aquest diumenge amb un 93% d’ocupació en espectacles de pagament i 60 sessions d’un total de 74 amb localitats esgotades, ha informat l’organització del festival en un comunicat.

La primera fira sota la direcció artística d’Anna Giribet ha proposat una programació focalitzada a l’espai públic i les arts de carrer, estructurada en quatre eixos: la identitat, el territori, el compromís i la reflexió.

La fira va arrencar amb la conversa entre el filòsof Xavier Antich i la coreògrafa i directora del Mercat de les Flors Àngels Margarit, moderats per la directora del CCCB Judit Carreras, que va ser “una declaració d’intencions en relació als objectius del nou equip organitzatiu”.

Un dels objectius que s’ha plantejat Fira Tàrrega en l’àmbit professional ha estat la reordenació dels recursos i serveis de la fira per afavorir les relacions entre companyies i programadors o productors i altres agents del sector.

En xifres

Aquest any, ha registrat un total de 990 professionals de 552 entitats de 31 països diferents: hi ha hagut 625 professionals catalans, de 314 entitats; 185 de la resta d’Espanya, de 111 entitats, i 180 internacionals, de 127 entitats.

Per primera vegada, hi ha hagut representació de professionals de Lituània, el Marroc, el Congo, Taiwan, la Xina i els Estats Units, i els països més representats han estat el Regne Unit, França, Itàlia i Corea del Sud.

S’han pogut veure 42 espectacles de diversos formats, gèneres i estils, per a tots els públics i edats, i 14 d’ells han format part del programa de Suport a la Creació, d’acompanyament artístic integral.

Fes-te subscriptor

Compromís amb el periodisme sense embuts

Tot el suport econòmic que rep Revista Mirall és imprescindible per mantenir viu el projecte, ara ja pots fer-te subscriptor des de només 2€/mes

6,478FansM'agrada
1,099SeguidorsSeguir
15,742SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca