Dimiteix la ministra de Treball britànica en plena crisi pel Brexit

Amber Rudd acusa Boris Johnson de "vandalisme polític" per l'expulsió de 21 diputats conservadors

La ministra britànica de Treball i Pensions, Amber Rudd, ha presentat la seva dimissió en plena crisi pel Brexit ‘dur’ i l’expulsió de 21 diputats conservadors per haver donat suport al veto a una sortida del Regne Unit de la Unió Europea (UE) sense acord el proper 31 d’octubre. “No em puc quedar a un costat mentre conservadors bons, lleials i moderats són expulsats”, ha assegurat en la carta de renúncia al seu càrrec dins el govern de Boris Johnson. Rudd, que també ha abandonat el Partit Conservador, acusa el primer ministre britànic de “vandalisme polític” per l’expulsió dels companys de files i de voler un Brexit sense acord amb la UE. “Ja no crec que marxar amb un acord sigui el principal objectiu del govern”, ha lamentat l’exministra britànica de Treball. “Si bé el govern aboca molta energia a preparar-se per un Brexit sense acord, no he vist el mateix nivell d’intensitat en les nostres converses amb la Unió Europea”, ha sentenciat Rudd.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca