Convocades concentracions setmanals a Brussel·les per reclamar els escons de Puigdemont, Junqueras i Comín

Un grup de votants creen la plataforma 'No ens robeu els vots' per denunciar que més de dos milions de persones "no estan representats" a l'Eurocambra

Publicitat

Un grup de votants a les eleccions europees ha creat la plataforma ‘No ens robeu els vots’ i han convocat concentracions setmanals a partir del 17 de setembre davant el Parlament Europeu i la Comissió Europea per reclamar els escons de Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Toni Comín. La plataforma vol denunciar la “flagrant violació dels principis bàsics de la democràcia” que representa que més de dos milions de persones “no estiguin representades” a “l’única institució democràtica de la Unió Europea”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca