Unides Podem creu que Sánchez ja ha decidit repetir eleccions i ho qualifica “d’irresponsable”

Ione Belarre assegura que seguiran negociant amb "total flexibilitat" fins a l'últim minut

Publicitat
 La portaveu adjunta d’Unides Podem, Ione Belarre, creu que el president del govern espanyol en funcions i líder del PSOE, Pedro Sánchez, ja ha decidit repetir eleccions i ho ha qualificat “d’enormement irresponsable”. En diferents entrevistes a mitjans de comunicació després de 5 hores de reunió amb el PSOE, Belarre diu que tenen la sensació que el PSOE utilitza la negociació com una “estratègia de màrqueting” i ha lamentat que la reunió d’aquest dijous es convertís en un “artefacte comunicatiu”. En aquest context, ha demanat que les converses siguin discretes i ha assegurat que la seva formació seguirà negociant amb “total flexibilitat” fins a l’últim moment.

Iborre lamenta que PSOE hagi tornat a la “casella de sortida” anant més enrere de les posicions de juliol, quan segons la portaveu d’Unides Podem, es va estar a prop d’arribar a un acord i només va faltar temps. Les negociacions continuen encallades en la fórmula de govern. Unides Podem reclama un govern de coalició com a “única garantia” que els socialistes compleixin les polítiques socials i el PSOE descarta un govern amb Unides Podem després del fracàs de la investidura del juliol.

La portaveu adjunta de la formació lila ha lamentat que en la reunió d’aquest dijous ningú de la delegació socialista fos capaç de respondre “per què el que podia ser al juliol ara no es pot fer”, en referència a un govern de coalició.

Segons Belarra, el seu grup s’ha mogut “molt” respecte a les seves posicions inicials i, en canvi, els socialistes “no s’han mogut gens”.

Preguntada per si creu que es va a eleccions tenint en compte el bloqueig, la portaveu adjunta d’Unides Podem ha respost que “tant de bo” no sigui així i ha mostrat la seva disposició a negociar amb “total flexibilitat” fins a l’últim minut.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca