El Young Gallery Weekend porta a Barcelona la Col·lecció BEEP

El festival més jove porta a l'Arts Santa Mònica l'art electrònic d'avantguarda

Publicitat

Enguany i per la cinquena edició del Young Gallery Weekend de Barcelona, en col·laboració amb New Art Foundation, Hangar i Col·lecciò Beep d’Art Electrònic es durà a terme a partir del dia 26 de setembre i fins al 20 d’octubre a l’Arts Santa Mònica, l’exposició (AI)most life, after all. 

La col·laboració entre les tres entitats a més dels artistes convidats pel festival i els comissaris, generen una proposta en la qual l’antropocentrisme no només queda qüestionat, és vetat, mitjançant radicals impulsos electromagnètics, comunitats robòtiques, meduses alienígenes, paisatges virtuals més pròxims que els reals; per tal d’arribar a la pregunta: de debò som necessaris?

ART, és l’objectiu del YGW, el sentit de vida del festival, donar suport a l’experimentació, generar avantguarda, amb els qui la provoquen: Eugenio Ampudia, Gerard Kogler, Iván Paz, Jaime de los Ríos, Jan Mech, Kenneth Dow, Lina Bautista, Mariano Sardón, Mariano Sigman, Oscila Studio (Marc Arroyo i Pol Mas de Xaxàs), Patricio Rivera, Ricardo Iglesias i Robertina Šebjanič. Ells i elles són els protagonistes d’aquesta exposició que forma part de les seccions YEA (Young Electronic Art) i YAS (Young Art Sound) d’aquesta 5a edició del festival Young Gallery Weekend.

L’Arts Santa Mònica, doncs, serà una peça clau de la cinquena edició del Young Gallery Weekend que es durà a terme entre el 26 i el 29 de setembre. En aquest enllaç es pot consultar tota la informació relativa a la programació al centre d’art de la Rambla. Segons l’organització, en els pròxims dies es podrà consultar la programació completa del festival.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes