El ministre de Sanitat de les Bahames alerta que la xifra de morts per l’huracà Dorian serà “colpidora”

L'huracà Dorian va tocar terra diumenge passat a l'arxipèlag de les Bahames

Publicitat

El ministre de Sanitat de les Bahames, Duane Sands, ha alertat que la xifra de morts pel pas de l’huracà Dorian pel país continuarà augmentant i serà “colpidora”.

“No n’hi ha cap dubte, la xifra continuarà augmentant i serà molt més alta”, ha asseverat en relació amb els 30 morts que hi ha confirmats fins ara.

“Serà significativament més alta”, ha expressat en declaracions a l’emissora local Guardian Radio. “Crec que serà colpidora”, ha afegit.

L’huracà Dorian va tocar terra diumenge passat a l’arxipèlag de les Bahames amb vents de fins a 354 quilòmetres per hora. Nacions Unides ha alertat que almenys 70.000 persones necessiten ajuda “immediata” a les Bahames.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca