Albiach, a Rivera: “La venjança que alimentes no porta enlloc”

La líder dels comuns diu que el 6 i 7 de setembre no són dies per "estar orgullosos com a país" però demana que tothom reconegui els seus errors

Publicitat

La presidenta de CatECP al Parlament, Jéssica Albiach, ha carregat contra el líder de Ciutadans, Albert Rivera, per haver comparat el ple de desconnexió del 6 i 7 de setembre al Parlament amb l’assalt del coronel Tejero el 23-F. “La venjança que alimentes no porta enlloc”, ha escrit Albiach en una piulada. Tot i això, ha dit que aquells dies “no són per estar orgullosos com a país”. “Catalunya sempre ha avançat amb grans acords. Tothom ha de reconèixer errors per mirar cap al futur”, ha dit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca