Dissabte 18 Gener, 2020

Un debat sobre usos socials i artístics de l’espai públic obrirà aquest dijous FiraTàrrega

El festival d’arts escèniques FiraTàrrega començarà aquest dijous, per primera vegada en la seva història, amb una conversa inaugural a la plaça Major de Tàrrega (Lleida) sobre els usos socials i artístics de l’espai públic.

FiraTàrrega ha programat 42 companyies nacionals i internacionals i més de 940 professionals de 540 organitzacions que provenen de 36 països dels cinc continents, segons l’Ajuntament.

El debat inaugural anirà a càrrec del filòsof Xavier Antich i de la directora del Mercat de les Flors, Àngels Margarit, i estarà moderat per la directora del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Judit Carrera.

   

Aquest dijous es podran veure propostes com ‘Finale’ de la companyia Delrevés Danza Vertical també a la plaça Major, just després de la conversa d’obertura, ‘Dioptries’ de Toti Toronell, ‘Suite TOC núm 6’ de Les Impuxibles, ‘Teia’ de Júlia Farrero i ‘C’est pas là, c’est par là’ de Galmae.

Una de les novetats d’aquest any és que es reformula físicament i conceptualment l’espai professional per posar al centre de l’activitat els ‘pitchings’ i els ‘speedmeetings’, que prioritzen el contacte actiu entre creadors i productors perquè els projectes artístics arribin al mercat.

Per primera vegada, aquest any la fira disposarà d’un punt lila contra les violències sexistes, masclistes i LGTBIQ-fòbiques que estarà situat al Parc Ondara, ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

6,227FansM'agrada
1,055SeguidorsSeguir
15,632SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca