Tsunami Democràtic inunda Catalunya

Penja més de 15.000 cartells en la seva primera acció al Principat

Publicitat
La iniciativa Tsunami Democràtic ha fet aquest dijous la seva primera acció després d’haver-se presentat públicament a través de les xarxes socials a principis de setmana. Segons han explicat en un comunicat, membres de la plataforma han desplegat 11 pancartes en llocs emblemàtics de Lleida, Tarragona, Girona, Badalona, Tortosa, Terrassa i Barcelona i s’han penjat 15.000 cartells arreu del país. Amb l’encartellada Tsunami Democràtic ha volgut “fer evident” que es poden moure per “allà on calgui quan calgui” i que són presents a tot el territori. “Acabem el que vam començar. Canviem l’estat de les coses. Continuem defensant el mateix: drets, llibertats i autodeterminació”, han afirmat tant en el comunicat a la premsa com en els cartells que han penjat.
Tsunami democràtic s’ha presentat aquest dilluns a través de les xarxes socials com una iniciativa que aplega personalitats de la política i la societat civil per donar una resposta a la sentència de l’1-O.

En la seva estrena ha rebut el suport del president de la Generalitat, Quim Torra, el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, diversos consellers, el president del Parlament, Roger Torrent, i diversos dirigents polítics com Oriol Junqueras (ERC), Marta Rovira (ERC), Carles Puigdemont (JxCat), Josep Costa (JxCat), Mireia Boya (CUP), David Fernández (CUP) o Jordi Cuixart (Òmnium).

La campanya de mobilització vol organitzar una resposta “desobedient i no violenta” a la sentència, sense comptar amb portaveus oficials.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca