Torra avisa Sánchez: sense referèndum no hi ha investidura

El president català ha destacat el "menyspreu absolut a JxCat" per part de Sánchez

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha avançat aquest dijous que el seu partit no atorgarà la confiança a Pedro Sánchez per a la investidura després de la proposta que ha fet el president del Govern central en funcions, que ha qualificat de “decepció”. En aquesta proposta, l’únic punt que ha dedicat a Catalunya rebutjava expressament la possibilitat de celebrar un referèndum d’independència en aquesta comunitat autònoma.

Durant la seva intervenció en els Esmorzars Informatius d’Europa Press aquest dijous, el cap de l’Executiu català s’ha referit a les 370 propostes que va presentar Pedro Sánchez aquest dimarts per negociar els suports a la seva investidura.

Segons el president català, amb aquesta proposta no s’ha avançat gens en relació amb la seva comunitat autònoma. “Retrocedim”, ha exclamat, alhora que qualificava de “pura retòrica” les propostes que, ha dit, “blinden l’autonomia sense permetre cap avanç”.

El president català ha destacat el “menyspreu absolut a JxCat” per part de Sánchez i ha avançat que “si aquesta és la posició definitiva del PSOE” no podran atorgar-li la seva confiança per a la investidura.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca