Torra avisa Sánchez: sense referèndum no hi ha investidura

El president català ha destacat el "menyspreu absolut a JxCat" per part de Sánchez

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha avançat aquest dijous que el seu partit no atorgarà la confiança a Pedro Sánchez per a la investidura després de la proposta que ha fet el president del Govern central en funcions, que ha qualificat de “decepció”. En aquesta proposta, l’únic punt que ha dedicat a Catalunya rebutjava expressament la possibilitat de celebrar un referèndum d’independència en aquesta comunitat autònoma.

Publicitat

Durant la seva intervenció en els Esmorzars Informatius d’Europa Press aquest dijous, el cap de l’Executiu català s’ha referit a les 370 propostes que va presentar Pedro Sánchez aquest dimarts per negociar els suports a la seva investidura.

Segons el president català, amb aquesta proposta no s’ha avançat gens en relació amb la seva comunitat autònoma. “Retrocedim”, ha exclamat, alhora que qualificava de “pura retòrica” les propostes que, ha dit, “blinden l’autonomia sense permetre cap avanç”.

El president català ha destacat el “menyspreu absolut a JxCat” per part de Sánchez i ha avançat que “si aquesta és la posició definitiva del PSOE” no podran atorgar-li la seva confiança per a la investidura.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca