L’Alternativa 2019 recordarà el Mur de Berlín 30 anys després de la caiguda

El Festival de Cinema Independent de Barcelona selecciona documentals que reflecteixen diverses realitats prèvies i posteriors a la reunificació

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, celebra la seva 26a edició de l’11 al 17 de novembre, en què continuarà reivindicant el cinema lliure, innovador i compromès. El festival oferirà projeccions i activitats per defensar la diversitat i la independència creativa de l’autor i que conviden el públic a la reflexió. Una de les propostes serà una secció paral·lela dedicada a la caiguda del Mur de Berlín 30 anys després. Així, en col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya, s’han seleccionat films documentals que reflecteixen determinades realitats socials, polítiques i culturals prèvies i posteriors a la reunificació.

Publicitat

La secció programa pel·lícules de Thomas Heise, Klaus Maeck, Jörg A. Hoppe, Heiko Lange, Bartek Konopka, Marilyn Levine, Ross McElwee, Hubertus Siegert i Uli M Schueppel. Les projeccions tindran lloc a la Filmoteca de Catalunya i el dimarts 12 de novembre el festival comptarà amb la presència del cineasta Thomas Heise, que inaugurarà la secció i presentarà el seu film ‘Material’.

La seu central de l’Alternativa tornarà a ser el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), juntament amb la Filmoteca de Catalunya i el cinema Zumzeig. Així mateix el festival comptarà amb la plataforma digital de vídeo a la carta Filmin, en què es podrà veure una selecció dels films d’aquesta edició.

A l’octubre i al novembre es donarà a conèixer la programació de les seccions competitives i de la resta de seccions paral·leles, així com les activitats que inclourà el festival i els seus convidats.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca