Almenys deu morts i més de 40 ferits en un atemptat al centre de Kabul

L'atemptat a Kabul arriba tres dies després que els talibans ataquessin Green Village

Publicitat

Almenys deu civils han mort i 42 més han resultat ferits en un atemptat amb furgoneta bomba que ha perpetrat un terrorista suïcida al centre de Kabul i que han reivindicat els talibans afganesos, segons ha informat el Govern afganès.

El portaveu del Ministeri de l’Interior ha assenyalat que l’atac s’ha perpetrat amb una furgoneta carregada d’explosius a les 10.10 hores i ha assenyalat que el balanç és de deu civils morts i de 42 ferits, segons informa l’agència de notícies local Jaama.

El portaveu dels talibans ha afirmat en un comunicat que l’atac s’ha perpetrat en un lloc de control i que tenia com a objectiu un comboi de vehicles de militars de l’Exèrcit afganès i de les forces de l’OTAN.

L’atemptat a Kabul arriba tres dies després que els talibans ataquessin Green Village amb un camió bomba, un complex internacional situat a la capital afganesa, que va acabar amb la vida de 16 persones i en va ferir 119 més.

Publicitat

L’atac ha tingut lloc en un moment en el qual els Estats Units estan presentant el projecte d’acord de pau que ha aconseguit amb els talibans per mirar de posar fi a una guerra que fa més d’una dècada que dura. Tot i les negociacions de pau, els talibans afganesos continuen perpetrant atemptats contra objectius civils i militars arreu del país.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca