Camí a Magic Avenue, el nou Mural del projecte 12+1 de Contorn Urbano

Laia crea amb la seva imaginació una representació de com serien els carrers en un món únic creat exclusivament per ella

Publicitat

Laia, escriptora de grafiti barcelonina, es va començar a interessar pel grafiti el 1999, amb 14 anys. Després de veure-ho en una sèrie televisiva de l’època, va decidir agafar un retolador i escriure el seu nom al carrer fins a l’any 2000, quan va començar ja a fer les seves primeres peces des del total desconeixement i sense cap influència ni companyia. Això li ha fet tenir una percepció del grafiti una mica especial. Des d’aquest dia fins avui, 20 anys després, el grafiti continua sent la seva manera de vida, el seu dia a dia, gràcies al qual ha pogut viatjar, exposar, conèixer bons amics i participar en esdeveniments en diferents països. Però no només és la seva vida, per a ella és una lluita, la seva lluita personal per trencar els esquemes que ens envolten i no posar-se límits de cap mena.

Després de 20 anys pintant grafiti, la necessitat de crear coses noves porta a Laia a furgar en la seva imaginació, a tancar els ulls i imaginar com seria el món, el seu món, si el pogués construir ella mateixa. Projectaria llocs màgics, positius i bojos, com feia cada dia quan era petita, però aquesta vegada construïts a base dels colors i els mateixos skills que ha utilitzat sempre en les seves peces de grafiti. Si algun dia ella pogués inventar la seva pròpia avinguda, només cal mirar aquesta obra. En ella no existeix ni negativitat, ni colors tristos, ni violència! Esteu tots convidats a visitar-la. Welcome to Magic Avenue!

El mural forma part del projecte 12+1 de Barcelona, est, l’onzè mural ens acosta a la recta final de la primera edició del projecte a Barcelona. Estarà disponible en el barri de l’Eixample fins al dia 12 de setembre. En el Centre Cívic Cotxeres Borrell.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca