Arrenca el judici contra sis regidors de Badalona acusats de desobediència pel 12-O del 2016

Els edils han arribat acompanyats de diversos líders independentistes

Publicitat

El judici contra sis regidors de Badalona (Barcelona) acusats de desobediència per suposadament obrir l’Ajuntament al públic el 12-O de l’any 2016 ha començat aquest dimecres a la Ciutat de la Justícia de Barcelona.

Els sis regidors jutjats de Guanyem Badalona En Comú i ERC –Oriol Lladó, Agnès Rotger, José Téllez, Eulàlia Sabater, Fàtima Taleb i Francesc Duran–, han entrat al jutjat cap a les 9.30 hores.

Els edils han arribat acompanyats de diversos líders independentistes i sobiranistes de les seves formacions polítiques i Òmnium Cultural, així com de l’exalcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, que era de viatge aquell dia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca