eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Torrent insisteix en un govern de concentració i insta els comuns a estar a “l’alçada del moment històric”

  El president del Parlament proposa que s'utilitzi la incidència en la governabilitat de l'Estat com a element de "pressió" per forçar la negociació

  El president del Parlament, Roger Torrent, ha insistit en la seva proposta de govern de concentració sobiranista per fer front a la sentència de l’1-O i ha demanat als comuns que estiguin “a l’alçada del moment històric”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Torrent ha defensat que és cosa seva fer una reflexió sobre com enfortir “totes” les institucions i davant l’avís del Palau de la Generalitat de tornar a investir Carles Puigdemont, Torrent ha insistit que “qualssevol passa ha d’estar orientada a obrir un nou escenari millor que l’anterior”. D’altra banda, ha situat la incidència dels partits independentistes en la governabilitat de l’Estat com un element de “pressió” per forçar el govern espanyol a negociar.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca