Torrent insisteix en un govern de concentració i insta els comuns a estar a “l’alçada del moment històric”

El president del Parlament proposa que s'utilitzi la incidència en la governabilitat de l'Estat com a element de "pressió" per forçar la negociació

Publicitat

El president del Parlament, Roger Torrent, ha insistit en la seva proposta de govern de concentració sobiranista per fer front a la sentència de l’1-O i ha demanat als comuns que estiguin “a l’alçada del moment històric”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Torrent ha defensat que és cosa seva fer una reflexió sobre com enfortir “totes” les institucions i davant l’avís del Palau de la Generalitat de tornar a investir Carles Puigdemont, Torrent ha insistit que “qualssevol passa ha d’estar orientada a obrir un nou escenari millor que l’anterior”. D’altra banda, ha situat la incidència dels partits independentistes en la governabilitat de l’Estat com un element de “pressió” per forçar el govern espanyol a negociar.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca