Sassoli accepta enviar a Luxemburg l’opinió de l’Eurocambra sobre la causa de Junqueras

El president del Parlament Europeu accedeix a la recomanació de la comissió d'Afers Jurídics

Publicitat
El president del Parlament Europeu, David Sassoli, ha acceptat enviar les observacions de la institució en la causa oberta al Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) per la immunitat del president d’ERC, Oriol Junqueras. Sassoli fa cas així a la recomanació que ha fet aquest matí la comissió d’Afers Jurídics de la cambra, que ha demanat enviar un informe legal a Luxemburg sobre l’opinió de la institució sobre aquest afer. Ara, els serveis jurídics de la cambra hauran d’emetre l’informe sobre la situació de Junqueras, que no va poder recollir l’acta en persona perquè el Suprem no li va donar permís per sortir de la presó. Segons el vicepresident de la comissió i eurodiputat del PSOE Ibán Garcia del Blanco, el text no tindrà “càrrega política”.
El president de l’Eurocambra ha acceptat la recomanació de la comissió jurídica, com és habitual en aquests casos.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca