Huawei; víctima de la Guerra Comercial entre els EUA i la Xina?

Huawei sosté que el Govern nord-americà ha estat fetn ciber-atacs a l'empresa

El fabricant tecnològic xinès Huawei ha acusat el Govern dels Estats Units de llançar ciberatacs contra els sistemes de la companyia com a part de la campanya de les autoritats nord-americanes per obstruir la normalitat en l’operativa de l’empresa xinesa.

Publicitat

“Durant els darrers mesos, el Govern dels Estats Units ha estat aprofitant la seva influència política i diplomàtica per pressionar altres governs perquè prohibeixin els equips de Huawei”, ha assenyalat la companyia xinesa.

Huawei sosté que el Govern nord-americà ha estat utilitzant totes les eines a la seva disposició, inclosos els poders judicials i administratius, “així com una sèrie d’altres mitjans sense escrúpols”, per interrompre les operacions comercials normals de Huawei i dels seus socis.

Entre aquestes actuacions, el fabricant xinès acusa els EUA de “llançar ciberatacs per infiltrar-se en la intranet de Huawei i en els sistemes d’informació interna de la companyia”, així com d’instruir les forces de l’ordre públic perquè amenacin, coaccionin i incitin els treballadors actuals i anteriors de Huawei a actuar contra l’empresa i treballar per a ells, i fins i tot d’arrestar il·legalment treballadors i socis de Huawei.

Així mateix, Huawei denuncia, entre altres actuacions, que les autoritats nord-americanes van conspirar amb empreses que treballen amb Huawei, o tenen un conflicte comercial amb Huawei, per presentar acusacions sense fonament contra la companyia.

D’aquesta manera, el fabricant xinès ha expressat la seva condemna a l’esforç “maligne i concertat” del Govern dels EUA per desacreditar Huawei i frenar la seva posició de lideratge en la indústria.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca