eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Frenar les pujades “abusives” dels lloguers i escoles bressol gratuïtes, entre les 300 mesures del programa de Sánchez

  El líder del PSOE presenta aquest dimarts el conjunt de propostes per seduir Unides Podem

  Frenar les pujades “abusives” del preu del lloguers i escoles bressol gratuïtes, són dues de les mesures del programa que el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, presenta aquest dimarts i amb què vol seduir Unides Podem per ser investit. Així ho ha avançat el diari ‘El País’. A banda, segons aquest rotatiu, el programa de 300 propostes també inclouria “zones de baixes emissions” en ciutats de més de 50.000 habitants o una tributació mínima del 15% per a les grans empreses. Aquest dilluns el secretari d’organització del PSOE, José Luis Ábalos, va avançar que es tracta d’un document que no està tancat i, per tant, obert a la negociació amb el partit de Pablo Iglesias.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca