Familiars i amics s’acomiaden del fotògraf Lepoldo Pomés al Tanatori de Sant Gervasi

La consellera Vilallonga s'ofereix per preservar i difondre el llegat del publicista

Familiars i amics del fotògraf, creador publicitari i realitzador cinematogràfic Lepoldo Pomés l’han acomiadat aquest dimarts al Tanatori de Sant Gervasi. Pomés, un dels referent de la fotografia contemporània catalana de la segona meitat del segle XX, va morir dimarts passat. Des de les deu del mati persones pròximes al fotògraf, familiars i amics provinents de diferents vessants culturals han dit l’últim adéu a Pomés. Passades les dues del migdia també s’hi ha apropat la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, qui, en declaracions a l’ACN, ha manifestat que “és una pèrdua i que queda el seu llegat i hem de saber preservar-lo i difondre’l. Com a consellera de Cultura m’he ofert a la família per tot el que necessitin perquè el llegat de Leopoldo Pomés és un gran llegat”.

Publicitat

Vilallonga ha recordat que va conèixer Pomés a casa seva en una reunió que van mantenir quan encara no era consellera i van tractar molts temes diversos. “Recordo sobretot la seva mirada penetrant, ja sabia tot el que fotografiaria de tu només de la manera que veies que et mirava. Aquesta va ser la gran activitat important de la seva vida, mirar i reflectir aquella mirada a través de les seves fotografies”.

La titular de Cultura ha explicat que ha entregat a la família unes paraules escrites pel president de la Generalitat, Quim Torra.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca