El president del Consell de Còrsega rebutja “la presó i l’exili” dels independentistes catalans per “motius polítics”

Gilles Simeoni defensa que és "una qüestió democràtica que concerneix a tota Europa"

Publicitat

El president del Consell Regional de Còrsega, Gilles Simeoni, ha rebutjat “l’empresonament i l’exili” dels independentistes catalans per “motius polítics”. En un missatge a les xarxes socials, el líder cors ha defensat que la situació dels polítics i activistes acusats en el cas de l’1-O és “una qüestió democràtica que concerneix a tota Europa”. Així, ha recordat que els diputats del seu partit autonomista, Junts per Còrsega, també van firmar la tribuna publicada el diumenge a ‘Le Journal du Dimanche’ per 52 membres del parlament francès que reclamava la fi de la “repressió” i les “mesures arbitràries” contra els líders independentistes catalans empresonats i a l’exili.

Els parlamentaris, entre ells, els caps de files de la França Insubmisa, els centristes-liberals de la UDI i els comunistes, expressaven en aquest artícle d’opinió la seva “preocupació” i “reprovació” pel que consideren un “atac contra les llibertats fonamentals i l’exercici de la democràcia”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca