El comitè d’Afers Legals de l’Eurocambra vol presentar al·legacions al TJUE per l’escó de Junqueras

Els membres del grup recomanen al president David Sassoli enviar observacions a Luxemburg sobre la situació de l'electe d'ERC

Publicitat

El comitè d’Afers Legals del Parlament Europeu ha votat aquest dimarts a favor de presentar al·legacions al Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) que analitza el cas sobre la immunitat d’Oriol Junqueras i el seu escó a la cambra, que segueix vacant. Els membres del comitè han instat al president de l’Eurocambra, David Sassoli, a enviar observacions amb l’opinió de la institució en aquest cas. La vista oral a Luxemburg pel cas de Junqueras està prevista pel 14 d’octubre. L’informe sobre les al·legacions al TJUE sobre l’escó de l’eurodiputat d’ERC l’ha redactat un eurodiputat francès del grup popular, Geoffroy Didier.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca