Candela Peña i Sergi López, protagonistes de la nova pel·lícula de la directora Icíar Bollaín

Es filma al País Valencià i explica la vida d'una dona que als 45 anys decideix agafar les regnes de la seva vida

Publicitat

Els actors catalans Candela Peña i Sergi López són els protagonistes del nou projecte fílmic de la directora madrilenya Icíar Bollaín, ‘La boda de Rosa’. Bollaín acaba de començar el rodatge que tindrà com a escenari el País Valencià, i que també comptarà amb les actuacions de Nathalie Poza, Paula Usero i Ramón Barea. La responsable de cintes com ‘También la lluvia’ o ‘Yuli’ explicarà la història de Rosa, una dona que a punt de complir 45 anys s’adona que ha viscut sempre per als altres, i que decideix deixar-ho tot enrere per agafar les regnes de la seva vida malgrat les dificultats que li comportarà aquesta decisió. El guió el signen la mateixa Bollaín i Alicia Luna, amb la qual ja va treballar al film ‘Te doy mis ojos’ que va guanyar set premis Goya.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes