Borrell denuncia haver estat víctima d’una suplantació d’identitat a través de la xarxa LinkedIn

Afirma que els autors de l'estafa han demanat diners als contactes que s'han connectat al perfil fals a canvi d'assistir a una conferència

Publicitat

El ministre d’Assumptes Exteriors, Unió Europea i Cooperació en funcions, Josep Borrell, ha denunciat haver estat víctima d’una suplantació d’identitat a través de l’activació d’un compte fals al seu nom a la xarxa social LinkedIn. Borrell ha explicat a Twitter que als contactes que s’han connectat amb aquest compte fals se’ls ha demanat diners a canvi d’assistir a una “suposada conferència”. El ministre anuncia al mateix missatge que denunciarà aquesta “estafa” davant la Guàrdia Civil.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca