L’Exèrcit libanès confirma l’impacte de més de 40 míssils israelians contra el sud del país

"L'Exèrcit israelià ha obert foc contra les localitats Marun al Ras, Aitarun i Yarun, on han llançat més de 40 míssils, la qual cosa ha provocat incendis a les localitats properes"

Publicitat

L’Exèrcit libanès ha confirmat que Israel ha llançat més de 40 míssils contra el sud del Líban en represàlia per l’atac efectuat per les milícies de Hezbollah contra diverses posicions militars israelianes a la localitat propera d’Avivim, entre elles un vehicle en el qual viatjaven diversos militars.

“L’Exèrcit israelià ha obert foc contra les localitats Marun al Ras, Aitarun i Yarun, on han llançat més de 40 míssils, la qual cosa ha provocat incendis a les localitats properes”, segons la nota recollida per l’agència oficial de notícies russa RIA Novosti.

L’Exèrcit d’Israel, al seu compte oficial de Twitter, ha confirmat que diversos “atacs des del Líban van arribar a posicions militars” d’Israel al nord del país.

“Vam retornar el foc cap a l’origen de l’atac al sud del Líban”, han afegit els militars hebreus al seu compte oficial de Twitter.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca