L’alcalde de Lleida insta a la Generalitat a ”liderar” la defensa dels drets energètics dels més vulnerables

Pueyo assegura que no acceptarà ''cap xantatge'' d'Endesa ni tampoc l'amenaça de talls de subministrament a 1.261 famílies lleidatanes endeutades amb la companyia

Publicitat

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha instat a la Generalitat a ”liderar políticament i jurídicament” la defensa dels drets energètics de la ciutadania més vulnerable del país i a fer de ”paraigua” en la negociació amb les grans companyies elèctriques. Ho ha fet en relació a la reclamació d’Endesa sobre el pagament del deute de gairebé 1’5 MEUR que tenen 1.261 famílies vulnerables de Lleida i en la qual s’advertia d’una possible suspensió del subministrament. Pueyo ha remarcat que no acceptarà ”cap xantatge” ni tampoc ”l’amenaça” de privar d’un dret bàsic com la llum i el gas a aquestes famílies. Des que la Paeria va rebre el burofax d’Endesa l’1 d’agost que no hi ha hagut cap contacte amb la companyia i ara Pueyo ha demanat la condonació del deute així com que la resta d’Ajuntaments afectats també ho facin.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca