JxCAT està “en condicions d’afavorir” un govern PSOE-Podem

Calvet aposta per la governabilitat a l'Estat "perquè hi hagi algú a l'altra banda de la taula"

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assegurat que JxCAT està “en condicions d’afavorir” un govern entre PSOE i Podem. “Reiterem que estem en condicions d’afavorir un govern a l’Estat que estigui composat per qui ha guanyat les eleccions i acompanyat de qui més se li assembla ideològicament”, ha afirmat en declaracions a TV3. El conseller ha criticat que hi hagi un govern “en funcions dees de fa molts mesos” i ha assegurat que volen “que hi hagi algú a l’altra banda de la taula”. D’altra banda, ha apostat per la “creació estructurada formal” de JxCAT, on hi formin part el PDeCAT i la Crida.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes