eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  JxCAT està “en condicions d’afavorir” un govern PSOE-Podem

  Calvet aposta per la governabilitat a l'Estat "perquè hi hagi algú a l'altra banda de la taula"

  El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assegurat que JxCAT està “en condicions d’afavorir” un govern entre PSOE i Podem. “Reiterem que estem en condicions d’afavorir un govern a l’Estat que estigui composat per qui ha guanyat les eleccions i acompanyat de qui més se li assembla ideològicament”, ha afirmat en declaracions a TV3. El conseller ha criticat que hi hagi un govern “en funcions dees de fa molts mesos” i ha assegurat que volen “que hi hagi algú a l’altra banda de la taula”. D’altra banda, ha apostat per la “creació estructurada formal” de JxCAT, on hi formin part el PDeCAT i la Crida.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca