Juan Fielitz presenta ‘Silencio’ a la Galeria Zielinsky

La mostra s'inaugurarà el pròxim dimecres 4 de setembre a les 19.00 hores

Publicitat

Galeria Zielinsky presenta “Silenci”, la primera exposició individual de l’artista uruguaià Juan Fielitz a Barcelona. La mostra s’inaugurarà el pròxim dimecres 4 de setembre a les 19.00 hores (Passatge Mercader, 10 de Barcelona).

En aquesta exposició, Juan Fielitz proposa un conjunt d’obres compostes entre 2017 i 2019, que poden ser abordades com un exercici d’ocultació, un joc d’aparició/desaparició. El procés de recerca de Fielitz posa el focus en l’arxiu, recol·lecció i l’apropiació d’imatges intervingudes mitjançant la tècnica del collage.

Publicitat

 

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca