Els comuns pregunten: Quo Vadis Sànchez?

Mena confia que la proposta amb mesures concretes que presentarà el candidat no serà "el programa del PSOE"

Publicitat

El portaveu de Catalunya En Comú, Joan Mena, ha demanat al candidat a la presidència espanyola, Pedro Sánchez, que “respongui amb sinceritat” i aclareixi si “ja està en campanya electoral. En una roda de premsa a la seu del partit, els comuns s’han mostrat preocupats que Sánchez dediqui més temps a “convèncer” el PP i Cs perquè s’abstinguin i no a “intentar explorar un acord programàtic i de govern” amb Podem i li retreuen que no s’hi hagi posat en contacte durant l’agost. D’altra banda, i en relació a la proposta que Sánchez ha de presentar aquesta setmana amb mesures concretes, Mena ha confiat que no serà “el programa electoral del PSOE” i ha assegurat que encara veuen marge per aconseguir arribar a un acord d’estabilitat.

Mena, que ha insistit que la investidura és “molt necessària”, ha retret als socialistes que guanyessin les eleccions del 28-A “apel·lant a una majoria d’esquerres per frenar a la dreta” però, en canvi, ara siguin ells els qui “volen acords amb la dreta per evitar un govern estable amb Podem”. “Ens sorprèn la falta de coherència”, ha lamentat el portaveu de Catalunya En Comú.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes