El president de l’Assemblea Nacional francesa reafirma el seu “respecte i confiança” en el marc constitucional espanyol

Richard Ferrand emet un comunicat oficial després que 52 diputats reclamessin a fi de la repressió a Catalunya

Publicitat

El president de l’Assemblea Nacional francesa, Richard Ferrand, ha volgut reafirmar el seu “respecte” al marc constitucional espanyol així com la “plena confiança” en les autoritats de l’Estat a través d’un comunicat oficial. Respon així a la reclamació per part de 52 diputats francesos en una tribuna al setmanari ‘Le Journal du Dimanche’ per posar fi a la “repressió” a Catalunya i a les “mesures arbitràries” contra els independentistes, que Ferrand qualifica com a “afers interiors”. “El president recorda el seu compromís amb la unitat i la integritat dels nostres veïns europeus”, explicita el comunicat, que afegeix que a Espanya el debat es dóna dins una “democràcia respectuosa de l’Estat de dret i les llibertats individuals”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca