Torrent avisa que és “molt difícil” que la legislatura pugui seguir si no s’aproven els pressupostos

El president del Parlament reacciona a les declaracions de Bargalló sobre la qüestió de confiança

Publicitat

El president del Parlament, Roger Torrent, ha avisat que és “molt difícil” que la legislatura pugui seguir “almenys com està ara” en cas que no s’aprovin els pressupostos. En declaracions a Catalunya Ràdio aquest divendres al matí des de la diada de Sant Fèlix a Vilafranca, Torrent ha reaccionat així a les declaracions del conseller d’Educació, Josep Bargalló, que planteja una qüestió de confiança si el nou pressupost no rep la llum verda del Parlament. Torrent creu que el Parlament i el Govern haurien d’abordar quins escenaris nous s’obririen, en cas que no s’aprovin els comptes del 2020.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca