Detinguts dos activistes del moviment prodemocràtic de Hong Kong arran de les protestes

L'exlíder de l'il·legalitzat partit independentista Andy Chan també ha sigut arrestat

Publicitat

Els activistes del moviment prodemocràtic de Hong Kong Joshua Wong i Agnes Chow han sigut arrestats acusats d’organitzar i incitar presumptament protestes il·legals. Segons la seva organització, Demosisto, Wong ha estat detingut aquest divendres quan caminava pel carrer. “L’han empès amb força a una furgoneta privada a plena llum del dia”, ha denunciat l’entitat. Poques hores després també han confirmat l’arrest de Chow. Aquestes detencions se sumen a la de l’exlíder de l’il·legalitzat partit independentista de Hong Kong, Andy Chan.

Són les detencions d’activistes més destacades que s’han produït des de l’inici de l’escalada de protestes de mitjans de juny a Hong Kong. Una mobilització popular desencadenada per la por a un control més gran de la Xina sobre aquesta regió administrativa especial.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca