L’ANC avisa que “renunciar a la unilateralitat és renunciar a la independència”

"La prioritat estratègica ha de ser aconseguir la independència. Es tracta de recuperar la iniciativa i de tornar a ser propositius, malgrat la repressió"

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha advertit aquest dijous que “renunciar a la unilateralitat és renunciar a la independència”, i ha defensat posar al centre l’objectiu de la independència com a resposta a la sentència als líders independentistes.

Publicitat

“La prioritat estratègica ha de ser aconseguir la independència. Es tracta de recuperar la iniciativa i de tornar a ser propositius, malgrat la repressió”, ha insistit en una entrevista a Catalunya Ràdio recollida per Europa Press.

Preguntada per si la via unilateral significa renunciar a ampliar la base, ha assegurat que una cosa no porta a l’altra, i ha dit que cal incrementar els suports. Tanmateix, ha dit que no es pot desdibuixar un projecte “sota l’expectativa” que així tindran més suports.

Paluzie ha assegurat que no hi ha possibilitat de diàleg amb l’Estat, i ha retret als partits independentistes no haver-ho après l’1-O: “El que va fallar va ser l’expectativa de diàleg. L’expectativa que l’Estat dialogaria”.

Sobre les relacions de l’ANC amb ERC i JxCat, ha asseverat que “no estan malmeses”, però ha advertit que no hi ha un full de ruta unitària i ha dit que haurien d’anar tots junts cap a l’objectiu de la independència.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca