La CUP avisa el Govern que el debat dels pressupostos del 2020 comença “amb mal peu”

Aragonès cita els anticapitalistes el 3 de setembre per explicar la proposta dels comptes del 2020

Publicitat

La diputada de la CUP-CC Maria Sirvent ha avisat el Govern que el debat dels pressupostos del 2020 comença amb “mal peu”. La dirigent anticapitalista ha lamentat les “filtracions” a la premsa d’aquest dimecres -Catalunya Ràdio i Rac1 han explicat que l’esborrany preveu 2.500 MEUR més d’inversió social-, i que l’executiu no hagi ensenyat encara el projecte dels comptes. En declaracions a la premsa aquest migdia al Parlament, Sirvent ha demanat al Govern “més rigor i fets, i menys propaganda, menys vendre fum i menys actes de campanya”. La diputada ha anunciat que el vicepresident i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha citat la CUP el 3 de setembre per explicar la proposta dels pressupostos de l’any vinent.

“Estem al mateix punt de partida, o encara pitjor”, ha sentenciat Sirvent, que ha criticat que el Govern expliqui a la premsa part del contingut de l’esborrany dels comptes, abans d’exposar-los als grups parlamentaris. A més, a la diputada li estranya que l’executiu presenti una proposta de pressupostos més socials, tenint en compte la “dinàmica” del Govern. Així, Sirvent ha recordat que l’1 d’agost va aprovar noves retallades, i ha impulsat la coneguda com a Llei Aragonès que “fomenta les privatitzacions”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca