Els pressupostos de la Generalitat preveuen 2.500 MEUR més d’inversió social

L'esborrany contempla finançar escoles bressol, rebaixar les taxes universitàries i noves places de mossos i bombers

Publicitat

L’esborrany dels pressupostos de la Generalitat per al 2020 preveuen 2.500 MEUR més d’inversió social, segons han avançat Catalunya Ràdio i Rac 1. Segons aquesta informació, els comptes que negociarà el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, preveuen superar el nivell de despesa pública anterior a les retallades del govern d’Artur Mas i té com a objectiu posar al dia els departaments de Salut, Interior i Ensenyament. Així, preveu tornar a finançar les secoles bressol, una rebaixa de les taxes universitàries, noves promocions de Mossos d’Esquadra i Bombers i la construcció d’una gran infraestructura, encara per determinar. Els comptes preveuen una inversió 795 MEUR superior al projecte fallit del 2019.

Aragonès iniciarà les negociacions dels pressupostos “de manera immediata”, segons va indicar aquest dimarts la portaveu del Govern, Meritxell Budó.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca