Cabify i Movo s’alien a Barcelona amb un servei de motos elèctriques

"Entre els nostres objectius com a empresa hi ha oferir als usuaris una aplicació veritablement multimodal que entengui la mobilitat com un servei inclusiu"

Publicitat

La companyia Cabify i la ‘start-up’ de micromobilitat Movo han anunciat que les motos elèctriques de Movo podran reservar-se a Barcelona directament des de l’aplicació de Cabify, han informat aquest dimecres en un comunicat conjunt.

A través d’aquesta integració, les companyies oferiran una nova experiència de viatge accessible i sostenible, amb la possibilitat de seleccionar l’opció de mobilitat que millor s’ajusti a les necessitats dels usuaris.

El president de Cabify Europa, Mariano Silveyra, ha assenyalat que estan satisfets d'”ampliar el radi d’actuació” amb la incorporació de Barcelona en el segment de la micromobilitat.

“Entre els nostres objectius com a empresa hi ha oferir als usuaris una aplicació veritablement multimodal que entengui la mobilitat com un servei inclusiu”, ha dit.

Publicitat

Movo, que ha consolidat la seva presència a Madrid (motos i patinets), Màlaga (patinets) i València (patinets), arriba ara a Barcelona (motos) per continuar amb el seu pla d’expandir els seus serveis de micromobilitat als principals mercats, tot respectant la normativa local.

Per seleccionar la categoria de Movo dins de l’aplicació de Cabify, els usuaris hauran d’elegir l’opció ‘Conduce Movo’ i es desplegarà el mapa de motos disponibles a Barcelona.

La tarifa d’aquest nou servei de motocicletes tindrà preus accessibles per a tots els ciutadans i els visitants de Barcelona que, per 1 euro, podran utilitzar durant 5 minuts les motos elèctriques de la companyia, perquè la tarifa és de 0,20 euros per minut.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes