eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  La Filmoteca de Catalunya dedica una retrospectiva a Roman Polanski

  Es podran veure des de l'1 de setembre al 6 d'octubre

  La Filmoteca de Catalunya dedica aquest mes de setembre una àmplia retrospectiva al director Roman Polanski amb la projecció de títols emblemàtics com ‘La semilla del diablo’, ‘El pianista’, ‘Chinatown’, ‘El baile de los vampiros’ i ‘Repulsión’, entre d’altres.

  El cineasta, de 86 anys, està d’actualitat per la presentació en el Festival de Venècia de ‘El oficial i el espía’, que se centra en el cas Dreyfus, i per ser un dels protagonistes de l’últim film de Quentin Tarantino, ‘Érase una vez… a Hollywood’.

  Publicitat

  La retrospectiva del director d’origen polonès compta amb una vintena de llargmetratges i una selecció de curts, que es podran veure des de l’1 de setembre al 6 d’octubre.

  L’holocaust nazi marca decisivament la seva joventut i constitueix una de les claus del seu univers fílmic: amb personatges sovint immadurs i oprimits per un grup, que es mouen entre l’absurd i el desconcert, i obligats a remar contra la fatalitat.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca