ERC alerta que cal una estratègia unitària: “Treballem a contrarellotge”

Vilalta reclama que no es ridiculitzi la voluntat de sumar forces dels republicans

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha demanat aquest dilluns que s’intensifiquin els contactes en el moviment independentista per una estratègia unitària abans de la sentència de l’1-O, que “pot sortir relativament aviat”. Vilalta ha explicat que s’estan fent diverses reunions però que treballen “a contrarellotge” per aquesta “immediatesa incerta” de la sentència. Per tot plegat, ha fet una nova crida a destinar “el màxim d’esforços a fer reeixir l’estratègia conjunta”. D’altra banda, ha reclamat que no es ridiculitzi la voluntat d’ERC d’acumular forces i ha assegurat que la voluntat és que la república compti “amb el màxim de suports i guanyi més incidència” i ha defensat que volen ser “més forts, a la vegada que determinats”.

Publicitat

La portaveu d’ERC també ha fet una crida perquè la mobilització de la Diada sigui “massiva” i que serveixi per a “fer callar” qui vol que la mobilització sigui un fracàs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes