L’Acústica estrenarà un ‘night market’ a la Rambla de Figueres

El festival arrenca aquest dijous amb La Pegatina, Suu, Lildami

Publicitat

El Festvial Acústica de Figueres arrenca aquest dijous amb un nou espai el ‘Walk Street’ que s’inspira en el model de mercats d’estiu que es fan a diferents punts del litoral. El director del festival Xavi Pascual, ha explicat que en aquest punt de la Rambla hi haurà diferents parades i fins i tot una barberia. L’element més cridaner, però, serà la il·luminació. El festival ha aconseguit “uns llums dissenyats per Salvador Dalí que coronaran el ‘night market'”. L’Acústica engegarà aquest dijous amb una programació plena de primeres espases. A les 12 de la nit a la Rambla, La Pegatina omplirà de festa la capital de l’Alt Empordà. Recolliran el testimoni de Lildami, que actua a dos quarts d’onze en una nit en què també han programat els concerts de Suu i Momo, que faran un tribut a la banda Queen.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca