JxCat demana no utilitzar l’11-S com “una avaluació” del curs polític anterior”

Eduard Pujol demana al PSOE abandonar el "màrqueting polític" i evitar "ser la calcomania" de posicions "tan conservadores com el PP"

Publicitat

El portaveu adjunt de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, demana aprofitar “qualsevol oportunitat” per denunciar al món la “situació d’excepcionalitat” a Catalunya i ha fet una crida als catalans a participar en la diada.

“L’Onze de Setembre no és una avaluació del curs polític anterior sinó el que marca és el curs polític posterior”, ha assegurat. En aquest sentit, ha demanat deixar palès el compromís “individual i col·lectiu” en favor de la llibertat i la democràcia amb un “exercici democràtic potent i una demostració força” que els catalans han exercit, afirma, amb “excel·lència”. “I ho tornarem a fer”, ha precisat. Així mateix, Pujol ha demanat al PSOE abandonar el “màrqueting polític” i evitar “ser la calcomania” de posicions “tan conservadores com el PP”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca