JxCat demana no utilitzar l’11-S com “una avaluació” del curs polític anterior”

Eduard Pujol demana al PSOE abandonar el "màrqueting polític" i evitar "ser la calcomania" de posicions "tan conservadores com el PP"

El portaveu adjunt de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, demana aprofitar “qualsevol oportunitat” per denunciar al món la “situació d’excepcionalitat” a Catalunya i ha fet una crida als catalans a participar en la diada.

Publicitat

“L’Onze de Setembre no és una avaluació del curs polític anterior sinó el que marca és el curs polític posterior”, ha assegurat. En aquest sentit, ha demanat deixar palès el compromís “individual i col·lectiu” en favor de la llibertat i la democràcia amb un “exercici democràtic potent i una demostració força” que els catalans han exercit, afirma, amb “excel·lència”. “I ho tornarem a fer”, ha precisat. Així mateix, Pujol ha demanat al PSOE abandonar el “màrqueting polític” i evitar “ser la calcomania” de posicions “tan conservadores com el PP”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes