Rovira defensa la “transversalitat” de l’independentisme a la contra cimera del G7

La secretària general d'ERC ha participat per videoconferència en una taula rodona amb Otegui

Publicitat

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha participat aquest divendres per videoconferència a l’anomenada contra cimera del G7, G7-EZ, on ha defensat la “transversalitat” de l’independentisme. Rovira assegura que el moviment suma cada vegada “més perfils sociològics” perquè “s’ha arribat a la clara conclusió que per assolir la justícia social només hi ha una via que és la independència”. Rovira ho ha dit en una taula rodona on també han participat el líder de Bildu, Arnaldo Otegui; l’europarlamentari de Bildu, Pernando Barrena, i el president de l’Assemblea de Còrcega, Jean Guy Talamoni. El debat s’ha centrat en el no reconeixement dels drets nacionals de bascos, corsos, escocesos i catalans i “l’actitud autoritària i antidemocràtica dels estats”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca