La xifra d’inscrits a la manifestació de la Diada cau un 25% respecte a l’any passat

Segons l'ANC, aquest descens és conseqüència al fet que enguany no s'ha organitzat cap 'performance' i els assistents no veuen la necessitat d'inscriure's

La xifra d’inscrits a la manifestació de la Diada és de 37.500 persones, un 25% menys respecte a l’any passat. Segons l’ANC, aquest descens és conseqüència al fet que enguany no s’ha organitzat cap ‘performance’ i, per tant, els assistents no veuen la necessitat d’inscriure’s tot i tenir la intenció d’anar-hi. Tot i això, l’entitat ha fet una crida que la gent s’inscrigui igualment, per garantir l’èxit d’organització. Pel que fa a la xifra de busos reservats, és semblant a la de l’any passat, al voltant dels 450. A diferència de la xifra d’inscrits, la venda de samarretes per a la mobilització ‘Objectiu Independència’ ha augmentat un 5% respecte a la Diada de l’any passat, i és de 178.000 samarretes.

Publicitat

Per enguany, l’ANC també ha organitzat un acte polític al matí, a més de la manifestació de la tarda.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes