L’Exèrcit israelià dispara contra un vol comercial amb civils en creure que era un avió sirià

El pilot de l'avió que van atacar ha declarat que van ser "a un metre i mig del desastre"

Publicitat

L’Exèrcit d’Israel ha disparat per error contra un avió israelià que duia a terme un vol comercial amb civils aquest dimecres a la nit, en creure que era un avió sirià infiltrat, tot i que no hi ha hagut ferits.

El pilot de l’avió que van atacar ha declarat que van ser “a un metre i mig del desastre”, segons informa la pàgina de notícies local Ynet. L’oficial de vol va pensar que el primer impacte es tractava d’algun ocell fins que es va adonar que perdien combustible del dipòsit.

“És un incident seriós que estem investigant”, ha declarat una portaveu de l’Exèrcit a l’agència DPA. Van creure que l’aeronau suposava una amenaça i van disparar fins que es van adonar que es tractava d’un avió israelià, ha precisat.

Israel ha llançat diversos atacs aeris durant la guerra de Síria contra objectius iranians. Israel i Síria mai no han firmat un acord de pau i l’Iran i Israel es mantenen com a rivals regionals.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca