El BioRitme Festival arrenca amb les entrades esgotades i un cartell paritari

Altres artistes programats són Zoo, Auxili, Roba Estesa, Mafalda, Tremenda Jauría, Homes Llúdriga i Ebri Knight

Publicitat

La setena edició del BioRitme Festival, a Vilanova de Sau (Barcelona), arrencarà aquest dijous amb les entrades esgotades i un cartell paritari amb més de 40 artistes com SDFK, Oques Grasses, Tribade, Adala, La Sra Tomasa i els holandesos Zep and friends.

Després d’ampliar l’aforament fins als 5.000 assistents, el certamen –que se celebra al pantà de Sau– ha aconseguit vendre totes les entrades un any més, ha informat el festival.

Altres artistes programats són Zoo, Auxili, Roba Estesa, Mafalda, Tremenda Jauría, Homes Llúdriga i Ebri Knight, i el festival comptarà amb una programació infantil paral·lela, a més d’amb un espai de circ i una zona de benestar.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes