Dimecres 13 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Un incendi crema part del decorat de les festes de Gràcia del carrer Llibertat

  "Aquesta matinada uns desgraciats (per no dir coses més fortes) ens han cremat part del decorat, i han posat en perill els veïns dels blocs propers"

  Un incendi ha cremat durant la matinada d’aquest dimarts part del decorat del carrer Llibertat per la Festa Major de Gràcia, i els Mossos d’Esquadra han obert diligències per esclarir els fets.

  Fonts municipals consultades per Europa Press han detallat que l’avís s’ha rebut a les 4.25 hores, i que l’incendi no ha provocat ferits, però ha deixat molt danyat el decorat: ha fet malbé 40 metres quadrats del decorat.

  El foc, en el qual han treballat cinc dotacions dels Bombers de Barcelona, ha començat en el decorat i ha acabat afectant un local i un pis, del qual s’han evacuat cinc persones, que no han necessitat cap recurs municipal de reallotjament.

  La comissió de festes del carrer Llibertat ha lamentat els fets en un missatge a Facebook: “Aquesta matinada uns desgraciats (per no dir coses més fortes) ens han cremat part del decorat, i han posat en perill els veïns dels blocs propers”.

  “Estem consternats pel que ha passat aquesta matinada, això va més enllà del fet de no respectar els decorats”, ha avisat, i ha agraït l’ajuda de BCN Neta i també de la Fundació Festa Major de Gràcia i dels carrers Verdi i Progrés.

  5,287FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,573SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca