Dissabte 18 Gener, 2020

L’Armada espanyola solucionarà la Crisi de l’Open Arms?

El buc 'Audaz' recollirà els migrants de l'Open Arms a Lampedusa, que desembarcaran a Palma

El buc de l’Armada espanyola ‘Audaz’ es prepara des d’aquest matí a la base de Rota (Cadis) per posar rumb immediat a l’illa italiana de Lampedusa, segons ha informat el Govern espanyol.

Així, a primera hora del matí, han començat les tasques de preparació i aprovisionament per començar la singladura i donar assistència al vaixell d’Open Arms i als ocupants.

L”Audaz’, que partirà aquesta tarda a les 17.00 hores, navegarà durant tres dies fins a Lampedusa, on es farà càrrec de les persones acollides a l’Open Arms i procedirà a l’acompanyament de l’embarcació de l’ONG Proactiva Open Arms fins al port de Palma, a Mallorca.

Després d’analitzar diferents opcions, el Govern d’Espanya, d’acord amb les recomanacions logístiques de l’Armada, considera que aquesta és la més adequada i la que permetrà resoldre aquesta mateixa setmana l’emergència humanitària que es viu a bord de l’Open Arms.

6,227FansM'agrada
1,055SeguidorsSeguir
15,632SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca