La periodista Karmele Marchante acusa Plácido Domingo d’”apropar-se més del compte” en una entrevista

Nou dones han declarat públicament haver estat víctimes d’assetjament sexual per part del tenor

Publicitat
La periodista catalana Karmele Marchante ha acusat el tenor Plácido Domingo d’”apropar-se més del compte” en una entrevista que li va fer als anys 80 en el seu camerino del Liceu. “Quan vaig apagar el magnetòfon es va apropar més del compte i amb cara de ‘a mi se’m permet tot’ “, ha explicat Marchante en una columna al diari ‘HuffPost’. La setmana passada nou dones van acusar Domingo d’assetjament sexual. La periodista, que ha carregat contra les veus que han sortit en defensa del tenor, assegura que la va convidar a l’hotel on s’allotjaria una setmana després a Nova York.
“Alguna cosa va sonar dins meu que allò era una trampa rara i em vaig apartar”, explica la periodista. A més, relata que en el món de l’òpera corria la “sospita” i en alguns casos la “certesa” que el tenor “no estava fet d’iridi, sinó de fang i ocultacions”. “En el seu món sí que se sabia”, assenyala. Marchante assegura que se’n va anar a casa desconcertada i que va buscar consol en “persones amigues que sabia que podrien consolar-la”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes