Dilluns 20 Gener, 2020

FiraTàrrega meditarà sobre el territori, la identitat, el compromís social i la reflexió amb 42 propostes

El festival, que apel·la a la responsabilitat artística, apostarà per una perspectiva de gènere, igualtat i justícia

El 39è festival d’arts escèniques FiraTàrrega tindrà com a eixos temàtics el territori, la identitat, la reflexió i el compromís social per oferir una mirada “polièdrica” en una edició que comptarà amb 42 propostes, ha informat el certamen en un comunicat aquest dimarts.

Amb la voluntat que la programació abasti un públic molt divers, el festival donarà veu a discursos “contemporanis, integradors, universals, cohesionadors i crítics”.

Sota el paraigua artístic del territori, s’oferiran espectacles com ‘A vore’ –de la companyia Avore–, que posa en relleu danses de les Terres de l’Ebre, com la jota, ‘Peix’, d’Hotel Iocandi, i ‘Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria’, de Glòria Ribera.

En el cas de la identitat, el festival ha programat companyies de diverses procedències, per reflectir la diversitat d’identitats que existeixen en el segle XXI, amb propostes com ‘Así bailan las putas’ –de la companyia Sixto Paz– i ‘Bidaia’, d’Hortzmuga.

El festival, que apel·la a la responsabilitat artística, apostarà per una perspectiva de gènere, igualtat i justícia social amb funcions com la instal·lació de Galmae ‘C’est pas là, c’est par là’, i ‘Mission Roosevelt’, de Tony Clifton Circus.

FiraTàrrega reflexionarà sobre l’ús i els valors de les arts de carrer amb diversos espectacles, a més de la conversa inaugural entre la directora del Mercat de les Flors, Àngels Margarit, i el filòsof Xavier Antich, sobre l’espai públic i la creació artística

Del total de propostes que hi ha programades, 24 són catalanes, nou procedeixen de la resta de l’Estat, sis són internacionals i tres són de procedència mixta, ha explicat el festival.

6,250FansM'agrada
1,055SeguidorsSeguir
15,630SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca