Cunillera espera que “tothom sàpiga administrar les seves passions” en la reacció a la sentència de l’1-O

La delegada del govern espanyol a Catalunya diu que cal que els polítics tinguin la capacitat de transmetre als ciutadans que cal "avanços en la convivència"

Publicitat

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha dit, a les portes de conèixer la sentència del Tribunal Suprem, que espera que “tothom sàpiga administrar les seves passions”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Cunillera ha expressat que només espera que la sentència sigui “justa i equilibrada” i que aquells que tenen responsabilitat política tinguin la capacitat de transmetre als ciutadans que cal “avanços en la convivència”. Cunillera ha admès que es va equivocar quan fa un any va explicar que era partidària de l’indult, si els presos ho demanen, i ha apuntat que el debat s’haurà de posar damunt la taula quan hi hagi sentència.

La delegada del govern espanyol a Catalunya diu que cal que els polítics tinguin la capacitat de transmetre als ciutadans que cal “avanços en la convivència”

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes